085 060 1125     info@unvermedia.nl

Wie zijn wij ?

Wij zijn een jong, dynamisch en creatief ontwerpbureau. Sinds 2007 zijn wij al actief op het gebied van webdesign. Dankzij onze uitgebreide kennis van webdesign, en dit op zowel grafisch als technisch vlak, hebben wij in de loop der jaren een tevreden klantenkring weten opbouwen. U kunt bij ons terecht voor zowel eenvoudige als complete websites, wij leveren diensten voor elke budget.

Compleet Aanbod

Webdesign, logo, animatie film, drukwerk, marketing en nog veel meer. Alle websites worden gebouwd volgens de meest recente technieken en de nieuwste trends.

SSD Hosting

Met onze SSD webhosting  pakketten zal je website nog sneller laden dan ooit tevoren. deze nieuwe techniek heeft veel minder tijd nodig om opdrachten te verwerken.

Betaalbaar

Omdat wij geen hoge huurkosten hebben en met een kleine team werken, betaald u bij ons niet de hoofdprijs. U krijgt voor elke budget een mooie website of een huisstijl ontwerp.

Werkwijze

Hieronder ziet u hoe wij stapsgewijs te werk gaan.

Stap 1. Koffie

Voordat we aan een project beginnen is het belangrijk dat we elkaar leren kennen en elkaar goed begrijpen. Daarom drinken we eerst koffie en bespreken we alles op voorhand af.

Stap 2. Ontwikkeling

We ontwerpen uw website in deze fase en ontwikkelen de achterliggende code. Tijdens de ontwikkeling houden we contact met u zodat we uw website precies kunnen leveren naar uw wens.

Stap 3. Finish

In deze fase wordt u website getest en vragen we u om een goedkeuring. Als het nodig is worden de puntjes op de i gezet en uw website gaat live. Na oplevering van een project blijven we bereikbaar.